Tanítókat keresünk!

A debreceni Szent Efrém Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pályázatot hirdet 4 fő tanítói állás betöltésére.

A foglalkoztatás időtartama: határozott idejű, egyéves munkaviszony a 2022/23-as nevelési évre, amelynek további évekre való meghosszabbítása, véglegesítése is lehetséges.

Foglalkoztatás jellege: tanítói feladatok ellátása – teljes munkaidő

(matematika, német idegen nyelv, informatika műveltségi terület, fejlesztő-differenciáló szakpedagógus végzettség előnyt jelent)

A munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye, 4024 Debrecen, Kossuth u. 44.

Bérezés: a pedagógus életpályamodell bértáblája szerint és cafeteria (szépkártya)

Pályázati feltételek: tanítói végzettség, büntetlen előélet

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

Fényképes önéletrajz; szakmai végzettséget igazoló diploma másolata; 30 napnál nem régebbi, érvényes erkölcsi bizonyítvány (melyben az alábbi területek lekérése szükséges: büntetlen előéletű vagyok, nem állok közügyektől eltiltás hatálya alatt, nem állok foglalkozástól vagy tevékenységtől eltiltás hatálya alatt); nyilatkozat arról, hogy személyes adatait a bírálatban részvevők megismerhetik; paróchusi ajánlás

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2022. augusztus 22.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. június 20.

A pályázatok benyújthatók a Szent Efrém Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola; 4024 Debrecen, Kossuth u. 44. postacímre vagy az igazgato@efrem.hu e-mail-címre.

Érdeklődni lehet Vas Péter intézményvezetőnél a 06 30/140-63-31-es, vagy a 06 30/573-69-12-es telefonszámon.

A felvételi elbeszélgetés időpontjáról minden pályázót külön értesítünk!