Folytatódott a Minisuli

Iskolánk régi hagyománya, hogy nyílt napok keretében igyekszik bemutatkozni azon szülőknek és csemetéiknek, akik szeptemberben kezdik tanulmányaikat első osztályban.

A Minisuli kiváló lehetőség arra, hogy a családok megismerhessék azt az intézményt, ahová gyermeküket szeretnék majd beíratni. 2022. január 15-én, szombaton láttuk vendégül az érdeklődőket. Voltak ismerős arcok és új, kíváncsi tekintetek is. A hangulat pedig olyan jól alakult, hogy már a portás bácsi szólt ránk: ideje lenne hazamenni…

A szombati Minisuli folyamán bemutatkozott a művészeti iskolánk, ahol zenében jártas diákjaink és tanítóik csillogtatták meg tudásukat. Még Vivaldi: Tél című hegedűversenye is felcsendült – a pedagógusok előadásában, de a Mátyás király főcímdalát is előadta Agnecz Klaudia, Kerekes–Kiss Edina és Cseri Gyöngyi. A DEAC kosárlabda szakedzője, Kovács Balázs a kiváló sportolási lehetőségre és a tehetséggondozásra hívta fel a figyelmet, hiszen ha nem is az NBA, de legalább is a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club lehet a cél a nálunk kosarazó diákok számára!

A tanító nénik mesekuckóval, zenés foglalkozással, kézműves sarokkal és társasjátékkal várták a kicsiket, akik igencsak hamar otthon érezték magukat a Szent Efrém Iskolában. Még az okostáblát is kipróbálhatták!

Bízunk benne, hogy újra találkozunk – akkor már efrémesként!