Kíváncsi ovisok és szüleik jártak nálunk

A tanítási órák helyett – a járványhelyzetre való tekintettel – 30 perces csoportfoglalkozásokkal vártuk az érdeklődőket november 25-én iskolánkba.

Sok óvodás most ült először iskolapadban, és az interaktív tábla rejtelmeibe is most először nyert bepillantást. A krétapor már a múlté. Jól felszerelt iskolánk minden tanterme IKT-táblával van ellátva. A csoportfoglalkozásokon még a szülők is újra gyerekek lehettek a mesebirodalomban. A ráhangoló játék magával ragadott kicsit és nagyot. Az angolóra felfrissítette a nyelvi tudást, és a jelenlévők bepillantást nyertek a játékos nyelvtanulásba is. Énekórán párban táncoltak és táncoltatták a vendégeket. Lehetőség volt a tanítókkal való ismerkedésre, iskolabejárásra, és osztatlan sikert aratott a tornacsarnokban felállított „Exatlon-pálya”. Itt a szülők megpihentek, a gyerekek pedig levezették energiájukat.

Bízunk benne, hogy sokan választanak bennünket, megérezték családias, gyerekközpontú iskolánk harmóniáját. Akik pedig regisztráltak, de nem jutottak el személyesen iskolánkba, ne szomorkodjanak, mert hamarosan online is bemutatkozunk, és 2022. január 15-én újabb személyes találkozásra lesz alkalom.