Elballagtak a végzős diákjaink

Vecsernye keretében megtartott hálaadáson, majd az iskolaudvaron megrendezett ünnepségen búcsúztak iskolánk nyolcadikosai az alma matertől június 17-én.

Fantasztikus hangulat a DÖK-napon

A várva várt nyári szünet már itt kopogtat az ajtón, előtte azonban még szerettük volna méltóképpen elbúcsúztatni az idei tanévet. Június 14-én ismét megrendeztük a diákönkormányzati napot. Közös reggeli ima, bemelegítő torna, Ki mit tud?-vetélkedő, csereberevásár és egy fergeteges Vavra Bence-koncert színesítette a közös programot.

A nemzeti összetartozás napja

Intézményünk tanulói, tanárai június 3-án az iskolaudvarra vonultak, ahol körbeállták a negyedik osztályosok által szegélyezett, s a történelmi Magyarországot megformáló alakzatot. Vas Péter igazgató úr beszédét követően a jelenlévők közösen énekelték el a Székely himnuszt és a Nélküled című dalt.

Igen sikeres ECDL-vizsgaév

Lezárult az ECDL vizsgáztatás erre a szemeszterre! Legutóbb 5 fő, a tanévben összesen 26 fő tett eredményes vizsgát 6-8. évfolyamon valamelyik ECDL modulból.

Zsebre megy a játék

Iskolánk alsó tagozatos osztályaiban a 2021/22-es tanévben rendszeresen helyt kapott tanulóink pénzügyi tudatosságának az erősítése.

Szent Efrém Szakmai Nap – a gyakorlatiasság jegyében

Tavaly hagyományteremtő céllal indult útjára a Szent Efrém Szakmai Nap. Ez egy olyan ének-zenei műhelymunka, amely ötletekkel és jó gyakorlatokkal kívánja segíteni a görögkatolikus iskolákban tanító kollégákat. Idén 2022. május 24-én láttuk vendégül a pedagógusokat.

Komplex vizsgálaton jártak a negyedikesek

A gyerekekért szerződéses buszjárat érkezett az intézményhez, így biztonságosan érkeztek meg az egészségügyi központba. Rendkívül gyerekcentrikus volt minden ott dolgozó, így a tanulók kicsit sem féltek a vizsgálatoktól.

Érdekes feladatok, interaktív játékok a madarak és fák napján

Minden évben május 10-én ünnepeljük a madarak és fák napját, melynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a természet és az élővilág megóvásának fontosságára. Pedagógusaink szerették volna játékos formában közelebb hozni gyermekeinkhez a természetet.