Folytatódott a Minisuli

Iskolánk régi hagyománya, hogy nyílt napok keretében igyekszik bemutatkozni azon szülőknek és csemetéiknek, akik szeptemberben kezdik tanulmányaikat első osztályban.

Vendégségben jártak óvodásaink

Izgalmas programja volt a nagycsoportosainknak pénteken: az iskolába készülő „efrémes” gyerekeket látták vendégül a tanító nénik.

Szeretetpostások szállították iskolánkban a jókívánságokat

A 2021-es év utolsó iskolai napján lelkiatyák készítették fel diákjainkat Krisztus születésének méltó megünneplésére. Ezt a rendkívüli alkalmat használták fel a 8. b tanulói, hogy angyalkának öltözve egy-egy rövid üzenetet kézbesítsenek a címzettek számára.

Az adakozás csordultig töltötte a szíveket is

Karácsony közeledtével iskolánk felső tagozatos tanulói az idén is szívügyüknek érezték, hogy segítsék a nehéz helyzetben élőket. A Szent Lukács Görögkatolikus Szeretetszolgálattal karöltve sok doboznyi tartós élelemmel, társasjátékkal, plüssfigurákkal kedveskedtek időseknek, gyerekeknek.

Szavalt a Szent Efrém

Hagyományainkhoz híven versmondó versenyt szerveztünk iskolánk alsó tagozatán november 25-én délután.

Kíváncsi ovisok és szüleik jártak nálunk

30 perces csoportfoglalkozásokkal vártuk az érdeklődőket november 25-én iskolánkba. Bízunk benne, hogy sokan választanak bennünket, megérezték családias, gyerekközpontú iskolánk harmóniáját.

Hála mindenért!

Az idegen nyelvi munkaközösség angol szakos pedagógusai közös alkotásra hívták tanítványaikat.