Farsangoltunk

A tornaszobában gyülekeztek iskolánk tanulói február 5-én. „Itt a farsang, áll a bál” körjátékkal kezdődött a jelmezes felvonulás.

Megkezdődött a Szent Efrém-hét

Márk atya szervezésében január 29-én délelőtt átsétáltunk a közelben lévő Szent István-templomba. Röviden elmesélte Szent Efrém éltét, a gyerekek számára is érthetően. Majd imádkozás után megnézhettük a különlegesen szép freskókat, szobrokat. Szép élménnyel kezdtük a hetet.

Intézményegységünk lelki napja

Lelki napot tartottunk az autista intézményegységben december 18-án. Márk atya vezetésével, a szülőkkel és gyermekekkel közösen meggyújtottuk az utolsó gyertyát az adventi koszorúnkon.

Bemutatkozó kisfilmünk

Fogadják szeretettel az autizmussal élő gyermekek számára működtetett intézményünk bemutatkozó kisfilmjét.

Adventi gyertyagyújtás

A görögkatolikus egyházban kezdetét vette az adventi időszak. Tagintézményünkben minden héten gyertyagyújtással igyekszünk, jelképesen is, egyre fényesebbé tenni a karácsonyi várakozó időszakot. Márk atya kísérete mellett meggyújtottuk a koszorún az első gyertyát.

Termésbábokat készítettünk

Október utolsó hetében tartottuk iskolánkban a termésbáb-kiállítást. A pedagógusok, akik a felelősei voltak ennek a programnak, vittek be a feladathoz szükséges anyagokat, és hozzá ötleteket, mik készülhetnek ezekből.