A Pénzmúzeumban jártak a 8. b-sek

Egy igazán izgalmas programot szervezett osztálya, a 8. b számára Rinyu Péter tanár úr. A végzősök a budapesti Pénzmúzeum lenyűgöző kiállítását járhatták és játszhatták végig május 27-én.

Der Tag der Roten Nasen; Red Nose Day

A címben jelzett szerteágazó jótékonysági projektbe iskolánk angol és német nyelvet tanuló diákjainak egyaránt lehetősége volt bekapcsolódni május 24-én. Játékos feladatok megoldásával, videók segítségével bővítették a nyelvtudásukat.

Hartman Albert sikeres középfokú nyelvvizsgát tett

Iskolánk 8. b osztályos tanulója, Hartman Albert sikeres középfokú nyelvvizsgát tett angol nyelvből. Nagyon büszkék vagyunk rá! Köszönet a szülőknek a felkészítésben nyújtott támogatásért és Turzó Andreának a mentorálásért. Szeretettel gratulálunk!

A könyvmoly 2. b

A betűtanulási időszak után a legfontosabb célom az olvasás megszerettetése tanítványaimmal, a könyvek utáni érdeklődés felkeltése, ezáltal a szövegértés fejlesztése… Tompáné Krizsanyik Orsolya jegyzete

Újabb sikerek ICDL-ből

Ezúttal a 6. évfolyam szakkörösei teljesítették az ICDL első modulja, a „Számítógépes alapismeretek” követelményeit.

Harmadszor is nagy siker volt a Szent Efrém Kupa

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg a görögkatolikus iskolák közötti atlétikai versengést, a Szent Efrém Kupát. A május 16-i eseményen összesen 72 gyermek, két korcsoportban és négy versenyszámban mérhette össze ügyességét, kitartását.