Folytatódott a Minisuli

Iskolánk régi hagyománya, hogy nyílt napok keretében igyekszik bemutatkozni azon szülőknek és csemetéiknek, akik szeptemberben kezdik tanulmányaikat első osztályban.

Vendégségben jártak óvodásaink

Izgalmas programja volt a nagycsoportosainknak pénteken: az iskolába készülő „efrémes” gyerekeket látták vendégül a tanító nénik.

Kíváncsi ovisok és szüleik jártak nálunk

30 perces csoportfoglalkozásokkal vártuk az érdeklődőket november 25-én iskolánkba. Bízunk benne, hogy sokan választanak bennünket, megérezték családias, gyerekközpontú iskolánk harmóniáját.

Kedves vendégeket fogadtak legifjabb diákjaink

Csillogó szemekkel, fülig érő szájjal, nagy-nagy kíváncsisággal és őszinte izgalommal fogadták az elsős diákok az óvó néniket november 4-én. Büszkén mutatták meg, mennyit okosodtak az elmúlt két hónapban. Kölcsönös öröm és izgalom volt ez az óvónők részéről is.

Elsős diákok a suliról

Néhány hete már megkezdődött a tanév, órák jönnek, órák mennek, közben okosodunk, sokszor örülünk, s néha biztosan szomorkodunk is egy kicsit. Sokaknak így megy ez már második, harmadik, vagy nyolcadik éve. Iskolánk legifjabb tanulóinak azonban még minden új itt, és csak most ismerkednek ezzel a világgal…