Fantasztikus hangulat a DÖK-napon

A várva várt nyári szünet már itt kopogtat az ajtón, előtte azonban még szerettük volna méltóképpen elbúcsúztatni az idei tanévet. Június 14-én ismét megrendeztük a diákönkormányzati napot. Közös reggeli ima, bemelegítő torna, Ki mit tud?-vetélkedő, csereberevásár és egy fergeteges Vavra Bence-koncert színesítette a közös programot.

A Ki mit tud? alkalmából pingvintáncos, citerás, énekes, lakodalmas és modern duótáncos bemutatót is láthattak a gyerekek. A fellépő diákok hatalmas tapsot kaptak társaiktól. Az egyik legizgalmasabb program a csereberevásár volt, ahova minden gyerkőc behozhatta megunt játékait, könyveit, és elcserélhette olyan apróságra, ami neki megtetszett. Igazi piaci hangulat kerekedett a folyosókon. Az élelmesebbek masszázst kínáltak a pedagógusoknak.

A délután folyamán korábbi diákunk, Vavra Bence, az idei Sztárban Sztár nyertese lépett fel a tornacsarnokban. Saját dalait és ismert popslágereket adott elő – igen nagy sikerrel. A sulimédiások képviselői, Berzi Emma és Lukács Lilla egy beszélgetős blokkot is szerveztek Bencével, majd a vállalkozó kedvű gyerekek kérdésekkel bombázhatták a népszerű énekest. Sőt, még kosaraztak is vele!

Szuper nap volt, köszönjük a szervezést Urbánné Tóth Melinda tanárnőnek!

(Bródi-Szilágyi Ilona beszámolója; fotók: Sipos András 6. a)