Kétszeres aranyérmes szereplés az őszi atlétikai versenyen

A kölyökből atléta program szervezői szeptember 24-re egyesületi versenyt hirdettek, melyet a Gyulai István Atlétikai Stadion területén rendeztek meg. Iskolánk két csapattal indult. Az I. korcsoportban az 1–2. osztályos, a II. korcsoportban pedig a 3–4. osztályos tanulók neveztek. (Dr. Seszták Istvánné beszámolója)

A legizgatottabbak iskolánk legifjabbjai, az 1. osztályos gyerekek voltak, akik csillogó szemekkel, hihetetlen elszántsággal és fegyelmezettséggel hajtották végre a különböző versenyszámok feladatait.

Természetesen ehhez az is hozzájárult, hogy a már „tapasztalt versenyzők” pozitív példával jártak előttük és ügyesen terelgették, felkarolták az újoncként pályára lépő kis tanulókat.

Példaértékű hozzáállásról, csapatonkénti együttműködésről, csapatszellemről tettek tanúbizonyságot kis diákjaink. Külön örömünkre szolgált, hogy mindkét korosztály aranyéremmel térhetett haza.

Versenyzőink:
I. korcsoport

Borsos Anna Sára, Szöllősi Regő, Kuszka Barnabás, Rakaczki Anna, Borza Emma, Szabó Emma, Czentye Benedek, Seszták István

II. korcsoport

Szabó Panni, Kuszka Szabolcs, Szabó Dominik, Mráz Léna, Bródi Panni, Kis Róza Eszter, Bodnár Antal Izsák, Máriás Károly

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk!