Kirándulj a SZET-tel, barátkozz a természettel!

Örömmel tájékoztatjuk a természetjárás szerelmeseit, hogy iskolánk öt lelkes pedagógusa – Vas Péter igazgató úr, illetve Dohos Csaba, Krizsai András, Rinyu Péter és Szoboszlai Csaba tanár úr – 2023. szeptember 1-jén megalapította a SZET-et, azaz a Szent Efrém Túrakört.

A túracsoport célja, hogy az intézmény diákjai, dolgozói, illetve a tanulók szülei számára aktív szabadidős programokat – elsősorban gyalog- és kerékpártúrákat – szervezzen az egészségmegőrzés, a személyiségformálás és a közösségépítés jegyében.

A túrakör által meghirdetett eseményekre nagy szeretettel várják a Szent Efrém-iskola nagy családjának minden természetbarátját!

Íme az első felhívásuk!

A túrakör első kirándulásán Tokajba utazunk.
Időpontja: 2023. szeptember 30. (szombat)
Találkozó: reggel 6 óra 40 perckor a Nagyállomás jegypénztárak felőli oldalán. (Vonatindulás: 6 óra 53 perckor; Tokaj IC.)
Hazaérkezés: 17 óra 05 percre a Nagyállomásra (a Tokaj IC-vel, mely 16.08-kor indul Tokajból).
Várható költség diákoknak (vonatjegy + IC-helyjegy): 2280 ft. (A jegyvásárlásról mindenki maga gondoskodik. A fent megjelölt IC-kre a helyjegyet célszerű az utazás előtt legalább egy nappal megvásárolni, mert úgy olcsóbb. További kedvezményhez juthatunk, ha a jegyet applikáción keresztül vásároljuk.)
Fő programok: városnézés, a Kopasz-hegy megmászása.
Étel-italról minden résztvevő maga gondoskodik (szendvics, üdítő a hátizsákban.)
Öltözék a túrázásnak és az aktuális, napi időjárásnak megfelelően.

Jelentkezés szeptember 27-ig az alábbi űrlap kitöltésével >>