Megtartottuk iskolánk utolsó bemutató nyílt napját

A január 14-i alkalmon a Szent Efrémben működő alapfokú művészeti iskola diákjai és pedagógusai adtak sikeres hangversenyt. A szülők és a kíváncsi gyerekek rövid időre bepillantást nyerhettek a művészeti nevelés-oktatás folyamatába, a működő tanszakok és a pedagógusok munkájába és eredményeibe.

A rendezvény során Vas Péter intézményvezető tájékoztatta az érdeklődő szülőket az iskolában történő művészeti nevelés délutáni működésről, órarendi beosztásairól és a tanszakválasztási lehetőségekről. A délelőtti hangverseny végén a szülők információkat kaptak az őket érintő legfontosabb – iskolai jelentkezés módja és határideje – teendőkről és időpontokról (a jelentkezési lap leadási határideje 2023. február 1.), majd azt követően Kovács Balázs, a Cívis Kosárlabda Klub szakmai igazgatója tájékoztatta a szülőket az egyesület és az iskola eredményes együttműködéséről és a jövőbeli terveiről.

Végezetül a kíváncsi gyerekek és szüleik körbejárhatták az iskolát, és megtekinthették a Szent Efrém Tornacsarnokban folyó Kenguru kupát. 10 órától az iskola pedagógusai segítségével mese-, zene-, kreatív- és játékkuckó foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők, közben a szülők bátran tehették fel a kérdéseiket a pedagógusoknak és az intézményvezetésnek. Igazán izgalmas nap volt számunkra!