Lukács Lilla a pápalátogatásról / Milyen a suli, gyerekek? 🎧

Ebben az adásban először Lukács Lilla mesél arról, hogy milyen élmény volt részt venni a pápa magyarországi látogatásának egyik eseményén, majd néhány kis elsős diáktársunkat arról faggatjuk, hogy miért szeretnek iskolába járni, s melyek a kedvenc tantárgyaik.

Gyermekoperában szerepeltek diáktársaink 🎧

Benjamin Britten Noé bárkája című gyermekoperájára iskolánk egy 21 fős csapata próbált augusztus 23. és 26. között Budapesten. A fantasztikus darabban diáktársaink főszerepeket is elénekelhettek. Nemes Józsi bácsival, illetve a bemutató három főszereplőjével, Hajós Borókával, Mező Dorottyával és Seszták Dórával beszélgettünk.

Kis Hajnival, a Külön falka című film rendezőjével beszélgettünk 🎧

Óriási élmény volt stábunkkal részt venni a Külön falka című film debreceni, premier előtti díszelőadásán. Mindnyájunkat teljesen letaglózott ez a csodálatos történet, így nagy-nagy örömünkre szolgált, hogy a vetítés után az alkotás rendezőjével, Kis Hajnival interjút is készíthettünk.

Visszatekintő: Szilágyi Áron 🎧

Szilágyi Áronnal, nemzetünk kétszeres olimpiai s nem mellesleg világ- és Európa-bajnok kardvívójával 2016 novemberében beszélgettünk.