Visszatekintő: villáminterjú Litkai Gergely humoristával

Bizonyára jól ismeritek a Showder Klubban is számtalanszor fellépő dumaszínházas stand uposokat. A 2014-es sajtófesztiválon ennek a rekeszizmokat nem kímélő társulatnak az elindító-főszerkesztőjével, Litkai Gergely humoristával készítettek villáminterjút az akkori stábtagok.

Visszatekintő: Kéry Anna írónőt kérdeztük

2016-ban Kéry Anna írónő, a Flóra-történetek (a Flóra és a csillagfarkas, valamint a Flóra fénye) szerzője látogatott el akkori szerény stúdiónkba, hogy egykori rádiós társaink a műveiről beszélgethessenek vele.

Villámszótár, nyelvtörő, ételreceptes visszatekintő

Ebben az adásban bemutatkozik a Villámszótár nevet viselő rovatunk. A Nyelvtörőben a cirkuszi csibecombcsonttal birkóznak meg a vállalkozó szelleműek. A múltidéző rovatunkban pedig iskolánk egykori alsó tagozatos diákjai osztanak meg ételrecepteket a hallgatósággal.

Interjú Hrutka Róberttel

Hrutka Róbert egészen fiatalon, egy régi zongorán kezdte a zenélést a nagymamája házában, az első nyilvános fellépésén egy szájharmonikán játszott. Innen indulva vált országos hírű zenésszé, zeneszerzővé, producerré. Nagy öröm számunkra, hogy az Ajtók című oratórium lemezfelvétele előtt mi is beszélgethettünk vele.

Riportunk a kultúráról

Vajon mit jelent a kultúra iskolánk polgárai, illetve az utca embere számára? Adásunkban többek között erre a kérdésre kerestük a választ.