Remek játék és nagy fejlődés a Szent Efrém U11-es kosárlabdacsapatától

A hétvégén rendezték meg az U11-es kosárlabda-bajnokság 6. fordulóját. Ebben a bajnokságban 9 területen összesen 250 csapat versenyez, a mi régiónkban ebből 30 csapat. (Kovács Balázs beszámolója)

A Szent Efrém-iskola csapata kiválóan szerepelt eddig is a bajnokságban, és szorgalmas edzésmunkával próbál minél közelebb kerülni a legjobbakhoz, ami ebben a fordulóban nagyon szépen sikerült.

Hétközben egy jó mérkőzésen 42-70-re kapott ki a legerősebb debreceni csapattól a Cívis KK Tigrisektől, míg a hétvégén a jelenleg első helyezett Nyíregyháza ellen sokáig vezetett, és végül szoros mérkőzésen 60-53-ra maradt alul.

Csapatunk ezzel a remek helytállással és folyamatos fejlődéssel a régióban a 3. helyen áll, és jó eséllyel pályázik az ország legjobb 16 csapata közé való bekerülésre, az országos döntőre.

A mérkőzéseken pályára lépők névsora: Szakál Péter, Mikes Máté, Kártik Dorián, Szarka Levente, Csobán Leila, Gánicz László, Kiss Gergő, Lukács Dániel, Molnár Zsolt, Ölveti Mihály, Nyirán Demeter, Kulcsár Csaba, Szabó Johanna, Pogácsás Zsolt, Laboncz Ferenc.