Bronzérmet szereztek ifjú focistáink a diákolimpián

Harmadik helyezést értek el a III. korcsoportos diákolimpia körzeti döntőjében a Szent Efrém-iskola 5-6. osztályos focistái. Szeretettel gratulálunk a csapatnak és testnevelőiknek, Krizsai András és Torzsa Péter tanár uraknak!

Májer Vendel az országos elitben!

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok között szólították a színpadra Májer Vendel 2. a osztályos tanulónkat, aki a Zrínyi Ilona Matematikaverseny április 12–14. között Kecskeméten megrendezett országos döntőjében 20. helyezést ért el.

Szép sikereket értek el németes tanulóink

A Szent Efrém-iskola 4. b és 5. a osztályba járó, német nyelvet tanuló diákjai április 9-én rajz- és énekversenyen vettek részt a Debreceni Német Általános Iskolában.

Májer Vendel vármegyei döntős sikere matematikából

Májer Vendel, iskolánk 2. a osztályos tanulója a XXXV. Zrínyi Ilona Matematikaverseny vármegyei döntőjén az előkelő 3. helyezést érte el. Ezzel lehetősége nyílt a Kecskeméten megrendezendő országos döntőn való részvételre. Szívből gratulálunk!

Nemes József az év kulturális szereplője!

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy intézményünk tanárát, a Lautitia kóruscsalád karnagyát az év kulturális szereplőjének választották Debrecenben a dehir.hu hírportál szavazásán.

Iskolánk MatekÁSZai és NyelvÉSZe

Iskolánkat négy tanuló képviselte a MatekÁSZ matematikai tanulmányi verseny iskolai fordulóján, Illés Hunor 2. b osztályos tanuló pedig továbbjutott a NyelvÉSZ anyanyelvi tanulmányi verseny vármegyei döntőjébe.

Újabb sikerek informatikából

Sikeresen teljesítette a Prezentáció modult 9 végzős tanulónk. Az ügyes vizsgázókat már csak egyetlen modul választja el az ECDL Basic bizonyítvány megszerzésétől.