Az „Olvasni jó!” eredményhirdetése

A Főnix Könyvműhely országos levelezős versenyére iskolánkból huszonkilenc tanuló nevezett be. A szövegértési feladatokat hibátlanul, maximális pontszámmal nyolc fő oldotta meg, így ők könyvjutalomban részesültek.

„Fussunk, emlékezzünk, adakozzunk együtt!”

Ezzel a mottóval rendezték meg az 50. Rajkai–Kerékgyártó Emlékversenyt október 22-én a Nagyerdőn. Dr. Seszták Istvánné lelkes szervező munkájának köszönhetően iskolánk nagyrészt felső tagozatos tanulói közül tízen álltak rajthoz, hogy az 1500 méteres távot teljesítsék.

Szeretetteljes hangulat és szép sikerek a Hagiton

Immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Hajdúdorogi Görögkatolikus Ifjúsági Találkozót 2022. október 20-án. Kilenc görögkatolikus iskola 200 tanulója több tantárgyi versenyen is összemérhette tudását, majd azt követően változatos programokon vehetett részt.

Újabb két szép matekos siker az év végére

A Görögkatolikus Tudásolimpia döntőjében Hajós Boróka (8. a) matematikából a 2. lett, a Kalmár László Matematikaverseny döntőjében Lukács Kristóf Pál (5. b) a 6. helyen végzett.

Igen sikeres ECDL-vizsgaév

Lezárult az ECDL vizsgáztatás erre a szemeszterre! Legutóbb 5 fő, a tanévben összesen 26 fő tett eredményes vizsgát 6-8. évfolyamon valamelyik ECDL modulból.

Újabb tanulóink tettek sikeres ECDL-vizsgát!

A nyolcadik évfolyamon 6 fő, a hetedik évfolyamon 10 fő teljesítette az Online alapismeret modul követelményeit! Gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk a többi modulhoz is!