Rangos díjat kaptak iskolánk diákrádiósai

Büszkén tesszük közzé, hogy iskolarádiónk stábja országos második helyezést ért el a DUE pályázatán „Az év tematikus diákrádiója” kategóriában! A díjat a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vehették át május 26-án Budapesten.

Sulimédiás sikerek leltára

A sulimédiás szakkörök 2002-es megalakulása óta sok-sok szép sikert könyvelhettek már el a résztvevők Szoboszlai Csaba irányításával.

Filmmel körülölelve

Egy igazán varázslatos mozizásban volt részük Budapesten a filmszakkörösöknek május 3-án. Az egyik legújabb sikerfilmet a Cinema City ScreenX fantázianevet viselő termében nézték meg, ahol az oldalsó falakat is vásznak fedik, és öt vetítőgép gondoskodik a 270 fokos mozgóképi élményről.

Kalandok a könyvkiadás kulisszái mögött

A nagyszerű gyermek- és ifjúsági könyveket (is) gondozó, jó 70 éves múltra visszatekintő Móra Könyvkiadóba látogatott el a médiaszakkörös csapat március 29-én.

Sajtófotó-kiállításon a Partium Házban

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója a magyar sajtó napja. Ebből az alkalomból szerveztek sajtófotó-kiállítást a Partium Házban. A képeket az iskolarádiósok is megtekintették március 16-án.

Filmes relikviák szemléje izgalmas vetélkedővel

Kovács Mihály 38 éve mozigépész Debrecenben, és pályafutása során rengeteg mozis relikviát gyűjtött össze. Ezek egy részéből nyílt kiállítás az Új Városházán, melyet iskolánk filmszakkörös csoportjai is megtekintettek október 11–12-én.