Sulimédiás sikerek leltára

A sulimédiás szakkörök 2002-es megalakulása óta sok-sok szép sikert könyvelhettek már el a résztvevők Szoboszlai Csaba irányításával.

Makik 3D-ben s még sok más

Egy remek ismeretterjesztő IMAX® 3D filmet tekintettek meg Szoboszlai Csaba vezetésével a filmszakkörös csoportok a budapesti Cinema City Aréna gigantikus vászonnal felszerelt termében október 17-én.

Rangos díjat kaptak iskolánk diákrádiósai

Büszkén tesszük közzé, hogy iskolarádiónk stábja országos második helyezést ért el a DUE pályázatán „Az év tematikus diákrádiója” kategóriában! A díjat a 30. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vehették át május 26-án Budapesten.

Filmmel körülölelve

Egy igazán varázslatos mozizásban volt részük Budapesten a filmszakkörösöknek május 3-án. Az egyik legújabb sikerfilmet a Cinema City ScreenX fantázianevet viselő termében nézték meg, ahol az oldalsó falakat is vásznak fedik, és öt vetítőgép gondoskodik a 270 fokos mozgóképi élményről.

Kalandok a könyvkiadás kulisszái mögött

A nagyszerű gyermek- és ifjúsági könyveket (is) gondozó, jó 70 éves múltra visszatekintő Móra Könyvkiadóba látogatott el a médiaszakkörös csapat március 29-én.

Sajtófotó-kiállításon a Partium Házban

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója a magyar sajtó napja. Ebből az alkalomból szerveztek sajtófotó-kiállítást a Partium Házban. A képeket az iskolarádiósok is megtekintették március 16-án.