Tanévnyitó ünnepség és liturgia

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Tisztelt Szülők! Kedves Diákok! Szeretettel köszöntünk mindenkit a 2020/2021. tanév elején. Az általános iskolai tanévnyitót 2020. szeptember 1-jén 8 órakor – az egészségügyi előírásoknak, protokollnak megfelelően – iskolánk udvarán tervezzük megtartani.

Érkezés 7:40-ig az iskolába, addig előírásoknak megfelelően gyülekező az udvaron. A tanítónők és osztályfőnökök segítségével a gyermekek helyet foglalhatnak az osztálytermükben. Megjelenés alkalomhoz illő ünneplő ruhában, iskolai logós sállal / nyakkendővel. Rossz idő esetén külön alsó és felső tagozaton, a már korábban említett kötelező előírások betartásával, az intézmény aulájában tervezzük megtartani a tanévnyitó ünnepséget.

Ezt követően Szent Liturgia kezdődik az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Főszékesegyházban (Debrecen, Attila tér, 4029), melyre közösen megyünk át az iskolából a pedagógusok kíséretével. Megkérjük a kedves Szülőket, hogy a vírushelyzetre való tekintettel, rendezvényeinket, amennyiben lehetséges, ne látogassák! Kérjük továbbá, hogy egészségügyi maszk minden gyermeknél legyen!

Köszönjük a megértést!

Tisztelettel:

az iskolavezetés