12 év feletti tanulóink oltása

Kérjük, hogy amennyiben az Ön 12 év feletti gyermeke még nem kapott védőoltást, és azt szeretné, hogy az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét a megfelelő dokumentumok kitöltésével jelezze!

Óvodapedagógusokat keres a Szent Efrém-ovi

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 15. A foglalkoztatás időtartama: határozott idejű, egyéves munkaviszony a 2021/2022-es nevelési évre, amelynek további évekre való meghosszabbítása lehetséges.

Újra vár az Efrém!

Feltámadt Krisztus! Kedves alsó tagozatos Diákok! Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021. április 19-én, hétfőn ismét megnyitja kapuit a Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola!

Közlemény a 2021/22. nevelési/oktatási év beiratkozási rendjéről

Ezúton tájékoztatom, hogy a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a 19/2021. (III.10.) EMMI-határozat értelmében az általános iskolai beiratkozás a szokásos rendben és ütemezésben történhet meg, azonban a szülőnek nem szükséges személyesen megjelennie az intézményben, hanem elektronikus úton is eljárhat.

Iskolagyümölcs – idén is

Örömmel tesszük közzé, hogy iskolánk idén is csatlakozott az iskolagyümölcs-programhoz, és október 8-án gyümölcskóstoló napot rendez számunkra a Szatmári-Ízek Kft.