Ének-zenei szakmai nap – Kocsis Fülöp érsek-metropolita meghívója

Tavaly hagyományteremtő céllal indítottuk újra útjára ének-zenei szakmai napunkat. Ezúttal a visszajelzések alapján olyan témák állnak a középpontban, amelyek az oktatás bármely szintjén hasznosítható és beépíthető ismereteket nyújtanak, amely nemcsak a zenei oktatás minőségét, de az iskola lelki életét és a közösségformálást is nagyban előre mozdíthatja.

Beiratkozási információk

A 2022/23-as tanév beiratkozási időpontja: 2022. április 21-22. (8-17 óráig). A gördülékeny beiratkozás érdekében lehetőséget biztosítunk időpont-egyeztetésre is.

Húsvéti készületben

Kedves Szülők! 2022. március 23-án (szerdán) 16:15-től iskolánk pódiumtermében Mosolygó Marcell atya tart előadást „A szégyen fájából a feltámadás jele” címmel. Buzdítjuk Önöket, hogy a nagyböjt közepén töltekezzünk együtt lelkileg!

Gyűjtést szervez intézményünk

Az Ukrajnában kitört háború elől menekülő és annak súlyos következményeitől szenvedő társaink támogatása céljából gyűjtést szervez intézményünk a Görögkatolikus Metropólia keretein belül.

Intézményi intézkedési terv

Iskolánk 2021. november 12-től (az intézkedési terv visszavonásáig vagy szükség esetén egy újabb terv megjelenéséig) az alábbi rend szerint működik.