Nemes József az év kulturális szereplője!

Nagy-nagy öröm számunkra, hogy intézményünk tanárát, a Lautitia kóruscsalád karnagyát az év kulturális szereplőjének választották Debrecenben a dehir.hu hírportál szavazásán.

Messze zsongott a hálaének…

…a Csonkatemplomban, ahol több mint 1100 ember volt kíváncsi a Lautitia Kóruscsalád hagyományos adventi koncertjére. Hatalmas megtiszteltetés, hogy ennyien hangolódnak velünk a karácsonyra, s hogy immár 9 éve kitüntetnek bennünket figyelmükkel.

Puccini-operában szerepeltek a lautitiások

Október 7-én mutatták be a Csokonai Színházban Puccini Bohémélet című nagysikerű operáját, melyben a Lautitia Kóruscsalád 22 gyermekszereplője és 14 vegyeskari tagja szerepelt.

Nemzetközi nagydíjas a Lautitia Gyermekkar!

Két magas pontszámú, arany minősítésű kategóriagyőzelem mellett kórusunk megnyerte a salzburgi nemzetközi kórusverseny fődíját is! Egy éjszaka, öt nap, avagy egy felejthetetlen út krónikája.

A Lautitiáról forgatott a Duna televízió stábja

Az Isten kezében című sorozat csaknem két évtizede arra törekszik, hogy bemutassa a Mindenhatót legkülönbözőbb emberi sorsokon keresztül. Ezúttal a Nemes József karnagy által vezetett Lautitia Kóruscsaládról forgatott a műsor stábja.